Logo FBKVM FBK Valašské Meziříčí

Hráči FBK Valašské Meziříčí se představili v Brně

Dostaveníčko na turnaji v Brně si dali bývalí a současní hráči FBK Valašské Meziříčí. Zde se účastnili turnaje Hummel Open Game 2024, pod turnajovým názvem Veterans of Valmez v kategorii HOBBY.

Veterans of Valmez

Sestava: Bija, Soumar – Hás, Kramář, Volek M., Blizňák, Hasmanda, Svatoň, Volek D., Lazar, Burda

Naši hráči nezačali turnaj vůbec špatně a hned v prvním zápase proti týmu Florbalisti.CB si zásluhou Víti Lazara vybojovali vítězství 3:1. Ve druhém zápase je čekal soupeř Wubdagogs Ostrava. V tomto zápase si valašskomeziříčští hráči sami komplikovali život a drželi dlouho soupeře ve hře, nicméně na konci potvrdili svou převahu a zvítězili 6:3. Ve třetím zápase turnaje řádil Jakub Svatoň. S přispěním jeho čtyř gólů tým Veterans of Valmez ovládl zápas proti celku FBK Vikings v poměru 7:2. Poslední zápas skupiny a zároveň ten nejtěžší, soupeř AIK Kladno, se odmítal podvolit hráčským dovednostem našich hráčů a zápas skončil zaslouženou remízou 2:2.

To znamenalo, že hráči z Valašského Meziříčí vyhráli svou tabulku a do play-off nastupovali jako nasazený tým rovnou do 2. kola. V něm se střetli s týmem KouleKeZdi. Zápas to byl z naší strany opravdu nevydařený, za první čtyři střídání Valmez inkasoval čtyři branky a poté se horko těžko vracel do zápasu. I když prostřední část hry byla vyrovnaná, neschopnost potrestat chyby soupeře a zároveň schopnost soupeře tyto chyby potrestat na druhé straně nakonec vedla k vyřazení hráčů z Valašského Meziříčí poměrem 2:8.

I tak ovšem turnaj hráči hodnotili pozitivně a kvitovali zejména skvělou hru v základní skupině.

Partneři klubu

DEZA